Сигурна дојава: Мотика фудбалските експерти предвидуваат како ќе игра Македонија на ЕП 2020

Земајте ги ливчињата и право во обложувалница, имаме дојава!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.