Силеџијата не знаеше каде се наоѓа откако го доби својот дел од колачот

Дечкото му изгледаше мирен па одлучи да го малтретира, но тоа е, кога не ги познаваш луѓето, изненадуваат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!