Силната фраерка сакаше да покаже „кој е законот“, но не ѝ тргна од рака

Доби моментална опомена за однесувањето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!