Силниот ветер од бурата Киара корнеше дрвја во Австрија

Бурата тргна од Велика Британија и зафати делови од северозападна Европа. Видеото е снимено од жителка на регионот Мохлвиертел во северна Австрија, каде што ветрот надмина брзина од 100 км/час. Погледнете како Мајка Природа ја покажа својата моќ.