Симе од Струга едноставно не престанува да прави глупости по Италија

Ако некој си помина интересно во Италија за време на короната, тоа е тој :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.