Симона тврди дека е експерт за врски и знае точно какво машко ѝ треба

Едно е сигурно, има добра смисла за хумор.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.