Симптична девојка, само внимавај да не ја насмееш!

Затоа што ако почне да се смее, сиот шарм паѓа во вода.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.