„Сине, донеси ми чај!“

Таткото се опуштил, полегнал и чека синот да го услужи, а малиот видел смешна финта од интернет :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.