Сине, што ѝ прави тато на мама?

Децата се како сунѓер, сѐ што ќе видат, веднаш го учат 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.