Синот ѝ прави финта на мајката: Како прави китот?

Мајката веројатно знае дека е финта и дека се снима, но ни на крај памет не ѝ паѓаше дека е нешто вакво.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.