Синот го прави трикот со исчезнувањето под ќебе, а таткото случајно му помогна во тоа

Иии… навистина исчезна!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.