Синот го зафркава таткото, му кажува дека девојка му е бремена

Таткото не знае дека има едно легендарно интернет видео како синот му кажува на таткото дека затруднел стриптизерка (види второ видео).

Еве го и оригиналот со стриптизерката

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.