Синот имаше жестока реакција откако ја забележа бремената мајка на сцена

Она што го прави дефинитивно не ѝ доликува на состојбата, но малиот изгуби контрола.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!