Синот на оваа мајка е диџеј и прави музика која таа не ја разбира

Вака изгледа едно нејзино утро, додека го носи синот на училиште.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.