Синот на принцот Хари и Меган Маркл наскоро ќе наполни 1 година, а еве и 13 неодоливи моменти од семејството

Арчи Харисон Монтбатен-Виндзор е роден на 6.05.2019 година, пред скоро една година. Арчи имаше прилично „приватен“ почеток на животот, но исто така имаше и неколку големи пресвртници, бидејќи многу рано успеа да го „види светот“ од неговата прва кралска турнеја во Африка до преселбата во Канада.

Првата фотографија од многуте што следат била направена 2 дена по раѓањето на Арчи, 8-ми мај 2019 година. Ова се некои од најслатните моменти фатени на камера од неодоливиот Арчи и неговото семејство.