Синот откри дека многу јако се свири со новиот прст на неговата мајка

Вакво нешто е идеално за фаќање „трилери“ на народна музка :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.