Синот открил нов предизвик на интернет и ја изненади својата мајка

Предизвикот веќе сме го виделе во друго издание (клик тука), а ова е смешна верзија, особено заради изненадената фаца на мајката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.