Синот слушнал за касетите на тато (виц)

Синот:
– Тато, тато, што е тоа касета со п*рно?
Таткото:
– Пааа… види сега сине, кога двајца се сакаат, тие…
Синот:
– Тато! Знам што е п*рно! Што е тоа касета?