Sирнете малку во секојдневниот живот на луѓето од кинескиот град Шангај, преку фотографиите на Чен Ју Чен

Чен Ју Чен е талентиран млад фотограф и фотошоп мајстор од Шангај, Кина. Тој ја прикажува архитектурата, градските пејзажи и интересни моменти од животот во Шангај.