Sирнете во чудесниот свет на животните преку објективот на Френк Дешандол

Френк Дешандол, попознат како Френк Канон е професионален фотограф на дивиот свет од Франција. Пасија за животните имал уште од дете. Френк почнал да фотографира диви животни во 1994 година, за набрзо потоа неговиот талент да биде препознаен и да добие работа во париската агенција за фотографирање. И веќе во 2002 година, Дешандол стана професионален фотограф.