Сиромашното, но интелигентно африканско дете си направило багер

Од ова дете ќе биде човек! Сиромаштијата му ја разбудила креативноста, нешто што е многу тешко да се постигне кај нашите деца кои се претвораат во обични корисници на мобилни телефони.