Сите чекаа адвокатот да го каже воведниот збор, но тој реши малку поуметнички да се изрази

Кристијан Лопез од Род Ајленд отишол во општинскиот суд во Провидес каде што требал да се соочи со неплатените казни за непросписно паркирање и пребрзо возење.

Најверојатно не му бил баш најдобриот ден во животот, но откако еден адвокат влета на „сцената“ и почна да рапува песна која сам си ја компонирал, Лопез вели дека дури малку и заборавил за што дошол.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.