Сите дедомразовци отидоа во Холандија на последни подготовки за Нова Година, а еве како течеа подготовките

Предновогодишна забава на фелата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.