Сите го знаат ова меме за „неверното момче“, но еден уметник ја раскажа целата приказна и крајот ќе ве насмее

Мемињата се популарен дел од нашата култура и со нив вклопуваме различни ситуации. Така стана познато и мемето со „неверното момче“ кое гледа во друга девојка додека шета со својата.

Уметникот Дамјан од Швајцарија кој е познат под псевдонимот Unfins, создаде целосна приказна за тоа што се случило откако мажот го направи овој „непристоен потег“. Приказната навистина има неочекуван крај.