Сите мажи сакаат да спијат со мене, додека не ја слушнат мојата возраст

Оваа девојка е популарна на социјалната мрежа ТикТок, но и покрај нејзината убавина, има проблем да си најде партнер. Таа се пожали дека мажите бегаат како попарени кога ќе ја слушнат нејзината возраст. ТикТок е социјална мрежа популарна претежно кај помладата публика.