Сите паѓања на Лепа Брена на сцената за време на настап

На легендарната балканска фолк ѕвезда не ѝ оди со високите штикли.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.