Сите сакаме караоке, затоа што може да биде урнебесно смешно, особено ако некој пее дует на англиски

Позитив на денот! Само читај како што пишува и сѐ ќе биде добро.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.