Сите се плашат од корона, само прилепските дрвокрадци гајле немаат

Таман нема гужва по шумите сега, може на раат да оперираат.

Автор: Стефан Станков

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.