Сите снимаат на концерт, па така и поднапиената дама

Таа е убедена дека тоа е нејзиниот телефон.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.