„Сите сплотени сме заедно!“: Новата песна на ДНК, „Македонија на Европско“ нѐ носи кон победа

Со спорт оди и одлична музика за бодрење. „Македонија на Европско“ е песната со која ДНК и пријателите ќе ги бодрат нашите фудбалски репрезентативци на претстојното Европско првенство, кое сите го чекаме со полни срца. Уникатното видео ја шири позитивната енергија која толку многу ни е потребна за да заборавиме на сите лоши работи и заедно да се радуваме.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.