Сите знаеме што е тоа француски бакнеж, но се слушнале ли за кинески бакнеж?

Овие две гулапчиња ќе ви покажат како Кинезите го прават тоа и тоа среде преполн воз.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.