Ситниот тепач како одвај да чекаше шанса малку да побоксува на улица со двојно поголемиот возач

Во тепачките често големината нема клучна улога, туку кој ќе успее да удри прв.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!