Шизикот на денот ќе ви покаже како се игра на свадба кај најдобрата другарка

Можеш да ѝ замешаш на невестата, но сето тоа треба да биде во границите на пристојноста.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.