Шизикот налета на поотпорна девојка од него

На симпатичната девојка ниту окото не ѝ трепна, но затоа „алфа мажјакот“ си „замина“ порано од забавата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.