Скејтерот ќе треба да си набави ново лице

Трикот беше добар, но бандерата имаше нешто против.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!