Скијачот имаше голема среќа што не се искрши при овој лет од од 24 метри н спуст

Застрашувачкиот момент кога швајцарскиот скијач Мауро Кавизел при првиот скок на комбинираниот спуст во Венген, Швајцарија. Поради оваа грешка, тој не успеа да ја заврши трката, но може да биде среќен што остана неповреден.

Забавена снимка од инцидентот