Скијачот самоук малку забега од рутата

Ја совладал техниката спуст, сега на ред е да учи како се кочи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.