Скијачот знае многу јака финта за загревање на планина

Без добра циркулација на кртвта, нема добро скијање. Погледнете што треба да направите, пред да почнете со зимските спортови.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.