Скијачки центар работи и во зима и во лето, како уникатен забавен парк

Ако во зимата се скрија во лето се спушта по водени тобогани. Барем така е во Пенсилванија, САД, на еден од најголемите скијачки центри Бивер Крик.

Дури на 20 стази се поставени лизгалки на надувување за најпознатиот фестивал од ваков тип.