Скокање во публиката на концерт, какво што само во Јамајка може да се случи и никаде на друго место на планетата

Јамајканското соверемено играње не престанува да не изненадува. На пејачот му донесоа девојка со се душек, да покаже што знае и умее :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.