Скокањето со падобран ноќно време може да не заврши како што сте планирале

Падобранецот се закачи на зградата а интересна е изјавата на полицијата: „Од каде скокнал човекот, сѐ уште е непознато. Тој тврди дека скокнал од авион, заедно со негов другар, кој успешно слетал во паркот.“