Школската реши да го понижи пред целиот клас, но го погреши човекот

Од сега па натаму никој повеќе нема да се задева со Брус Ли.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!