Скопјанец бега од полицијата на полициски час

Каде тргнал со таа празна глава и сам не знае, важно се спаси :).

Гарант е некој како овој:

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.