Скопјани не можеа да го избегнат оваа ѓаволско место

Ова е честа глетка насекаде, но овој пат камерата ги фатила моментите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.