Скопска несекојдневна ситуација: Прслукот во гепек?!

Ако возачот е скопски фраер, веројатно за да се пофали, а ако е фраерка, веројатно од гордост за големината :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.