Скопски „фраер“ ги покажа своите „каскадерски“ способности

Кој вели дека за вакви работи ви требаат „брзи и бесни“ мотори?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.