Скопско шофериште прави маневар за избегнување на цела колона возила

Еве зошто ни се потребни камери на секоја улица и високи казни за ваквите. Другите возачи и без ваквите се доволно фрустрирани од гужвите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.