Скулптурите во паркот за деца не изгледаат баш пријатно

Кога би се снимал хорор филм ова би било одлична локација.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.