Славица се јавува во живо на ТВ и раскажува за нејзиниот љубовник, кој озборувал повеќе од жена

Тема на емисијата е „Озборувањето“, а Славица има своја теорија кога станува збор за озборување.

Таа без влакна на јазикот им ја раскажа животната случка на сите во студиото и пред малите екрани и успеа да ги расони сите рано наутро. Слушајте ја Славица до крај можеби и ќе извлечете нешто „поучно“ 🙂