Слонот ги мрази „селфи-туристите“ и овој маж го сфати тоа на потешкиот начин

Група на луѓе сакале да направат селфи со слонови кои излегле од шумата. Но, индискиот слон не се согласува со досадните туристи и веднаш реши да им го покаже тоа. Откако слонот тргна во акција пријателите одеднаш „не се познаваат“ и секој тргна да спаси жива глава.

За жал едниот од нив го извлече подебелиот крај и иако не е повреден најверојатно нареден пат нема да сака да направи селфи ниту со желка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!